Formalitatile de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului a operatiunii de fuziune au fost finalizate in data de 8 iulie a.c. Incepand cu aceasta data, Complexul Energetic Hunedoara S.A. include termocentralele Mintia, Paroseni si minele viabile de carbune Vulcan, Lonea, Livezeni si Lupeni, si are ca obiect principal de activitate producerea si furnizarea energiei electrice si termice si exploatarea minelor de huila.

Prin operatiunea de fuziune, realizata cu asistenta avocatilor Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP), societatea integrata energie-mine spera sa isi eficientizeze activitatea, sa reduca semnificativ costurile de productie si sa isi consolideze pozitia in cadrul sistemului energetic din Romania.

Pe parcursul procesului de fuziune, asistenta juridica a fost asigurata de echipa ZRP, coordonata de Anca Danilescu (foto), Avocat asociat senior. Principalii avocati care au acordat asistenta in cadrul operatiunii sunt Elena Iacob – avocat colaborator coordonator, si Iuliana Negoita – Avocat colaborator senior.