"Solutia pronuntata de Curtea de Apel Bacau in data de 26 septembrie 2013 recunoaste validitatea hotararii AGA a ArcelorMittal Tubular Products Roman din 26 ianuarie 2012, prin care s-a aprobat majorarea capitalului social cu suma de 292.100.000 lei (aproximativ 66 milioane de euro)", se arata intr-un comunicat transmis de casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, care a asistat ArcelorMittal Tubular Products Roman in litigiu, potrivit Mediafax.

Echipa Tuca Zbarcea & Asociatii a fost coordonata de avocatii asociati Ioana Gelepu si Silvana Ivan (foto).

Grupul ArcelorMittal detine in Romania, pe langa producatorii de tevi din Iasi si Roman, doua combinate siderurgice, la Galati si Hunedoara. La acestea se adauga operatorul portuar Romportmet Galati si divizia romaneasca a ArcelorMittal Construction.

Citeste si:

ArcelorMittal Tubular Products Roman are un capital social de 665,2 milioane de lei detinut in proportie de 98,35% de ArcelorMittal Tubular Products Holding, inregistrata in Olanda. Alti actionari cumuleaza restul de 1,64% din titluri.

Cele mai recente tranzactii cu titlurile companiei din Roman au fost derulate la Bursa de Valori Bucuresti in 11 septembrie, la pretul de 1 leu, cotatie la care producatorul de tevi are o capitalizare de 266 milioane de lei (59,7 milioane de euro).