Casa de avocatura Schoenherr a oferit asistenta juridica in faza de due dilligence, apoi la pregatirea si semnarea documentelor tranzactiei. "Tranzactia a constituit pentru intreaga echipa o mare provocare. Ne bucuram ca am facut parte din acest proiect, desfasurat de-a lungul a mai bine de un an si incheiat cu success", a declarat Silvia Opris (foto), partener la Schoenherr.

Grupul Uniqa este unul din liderii firmelor de asigurari in Austria si Europa Centrala si de Est. Din echipa Schoenherr au facut parte partenerii Sebastian Gutiu, Silvia Opris si avocatul Adriana Hopulele.

"Noul sediu ne va permite sa le oferim clientilor servicii complete din aceeasi locatie, aici regasindu-se atat compania de asigurari generale, cat si cea de asigurari de viata. Vom vedea o imbunatatire a fluxului de operatiuni si a proceselor, ceea ce se va reflecta in calitatea serviciilor pentru clienti si parteneri", a declarat Hans Christian Schwarz, membru in directoratul Uniqa International, responsabil pentru Europa de Est si Polonia.

Ca urmare, incepand de astazi, Uniqa Asigurari si Uniqa Asigurari de viata isi desfasoara operatiunile intr-un nou sediu central, situat in strada Nicolae Caramfil nr. 25, sector 1, Bucuresti.