Sediul Parchetului Tribunalului Bihor este perchezitionat, joi, de procurorii DNA, care vor merge si la locuinta si in biroul prim-procurorului Vasile Popa, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2009-2014, potrivit unor surse judiciare.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Directia Nationala Anticoruptie, procurorii DNA fac cercetari intr-un dosar care vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor fapte de coruptie, in perioada 2009 - 2014, arata Mediafax. In acest dosar au loc perchezitii in patru comune din judetul Bihor si in municipiul Oradea, una dintre acestea fiind facuta la sediul unei institutii publice, potrivit DNA.

Surse judiciare au declarat ca institutia publica la care au loc perchezitii este Parchetul Tribunalului Bihor. Conform surselor judiciare citate, in aceasta ancheta ar fi vizat prim-procurorul Parchetului Tribunalului Bihor Vasile Popa, astfel ca au loc perchezitii si in biroul acestuia, dar si la locuinta sa din comuna Sanmartin, aflata langa Oradea.

Sursa foto: Coruptie/ Shutterstock.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
Sorina Pintea, fostul ministru al Sănătății, a fost reținută de procurorii DNA
Setari Cookie-uri