Lars Wiechen s-a alaturat Deloitte Romania ca partener in cadrul Serviciilor de Consultanta Financiara si va coordona departamentul de Servicii de evaluare si modelare a afacerilor companiei.

Cu o experienta de peste 13 ani in companii din Big 4, in Romania si Germania, Lars Wiechen a fost implicat in majoritatea tranzactiilor importante de pe piata romaneasca, coordonand evaluari, atat in cadrul unor achizitii, cat si in scopul raportarilor financiare. Pe parcursul celor noua ani petrecuti pe piata romaneasca, el a fost membru acreditat al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati (ANEVAR) si membru al Comisiei de verificare si Monitorizare din cadrul ANEVAR.

Lars Wiechen a absolvit un masterat in administrarea afacerilor de la Universitatea din Frankfurt pe Main, Germania, si are o diploma in managementul afacerilor bancare de la Deutsche Bank, Hanovra, Germania. Lars este Contabil Public Autorizat (CPA) in Illinois/ Statele Unite ale Americii si este acreditat in Evaluarea Afacerilor (ABV). Totodata, detine un certificat in Investigarea Fraudelor Financiare (CFF) si este Contabil de Gestiune Autorizat (CGMA) de catre Institutul American al Contabililor Publici (AICPA). Este membru al Serviciilor de Investigare a Fraudelor si Evaluare (FVS), parte a AICPA, membru al Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) si Evaluator European Recunoscut (REV).

Deloitte furnizeaza servicii clientilor din sectorul public si privat in urmatoarele domenii profesionale - audit, taxe, consultanta, consultanta financiara – deservind numeroase industrii. Prezenta in peste 150 de tari, Deloitte are peste 200.000 de angajati.

Citeste si:
Arval are un nou director comercial. Vine de la UniCredit
Arval are un nou director...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Studiu: Ce influenteaza loialitatea fata de un brand