Schimbari la varful echipei de consultanta financiara a Deloitte Romania

Deloitte Romania anunta investitii semnificative in serviciile sale de Consultanta Financiara, ca urmare a extinderii portofoliului de clienti, si schimbari la conducerea echipei de consultanta financiara.

Incepand cu 1 iunie 2016, Lars Wiechen va prelua rolul de Partener coordonator in departamentul de Consultanta Financiara al Deloitte Romania.

In plus, Radu Dumitrescu a fost promovat pe pozitia de partener si va coordona ramura dedicata serviciilor in fuziuni si achizitii si serviciilor de reorganizare din cadrul departamentului de consultanta financiara.

"Am identificat o cerere tot mai mare de solutii de consultanta financiara, de aceea investim in cresterea departamentului de Consultanta Financiara, ca parte a strategiei noastre globale de business", a spus Ahmed Hassan (foto), Country Managing Partner Deloitte Romania.

Tot de la 1 iunie, noua echipa de Consultanta Financiara a Deloitte isi va extinde portofoliul de servicii prin alaturarea echipei de Investigarea fraudelor (Forensic), ca parte integranta a schimbarilor din departament. Paula Lavric, Director, va continua sa coordoneze echipa de Investigarea fraudelor a Deloitte, pe care o conduce de cinci ani. Rezultatele remarcabile obtinute de Paula au plasat echipa sa in randul celor mai importante din Europa Centrala, alaturi de echipele Deloitte din Praga, Budapesta si Varsovia.

Citeste si:
Nivel record privind pesimismul directorilor financiari cu privire...
Nivel record privind...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri