Incepand cu 1 iunie 2016, Lars Wiechen va prelua rolul de Partener coordonator in departamentul de Consultanta Financiara al Deloitte Romania.

In plus, Radu Dumitrescu a fost promovat pe pozitia de partener si va coordona ramura dedicata serviciilor in fuziuni si achizitii si serviciilor de reorganizare din cadrul departamentului de consultanta financiara.

"Am identificat o cerere tot mai mare de solutii de consultanta financiara, de aceea investim in cresterea departamentului de Consultanta Financiara, ca parte a strategiei noastre globale de business", a spus Ahmed Hassan (foto), Country Managing Partner Deloitte Romania.

Tot de la 1 iunie, noua echipa de Consultanta Financiara a Deloitte isi va extinde portofoliul de servicii prin alaturarea echipei de Investigarea fraudelor (Forensic), ca parte integranta a schimbarilor din departament. Paula Lavric, Director, va continua sa coordoneze echipa de Investigarea fraudelor a Deloitte, pe care o conduce de cinci ani. Rezultatele remarcabile obtinute de Paula au plasat echipa sa in randul celor mai importante din Europa Centrala, alaturi de echipele Deloitte din Praga, Budapesta si Varsovia.