Deloitte Romania a desemnat trei noi parteneri, incepand cu 1 iunie. Adriana Lobda, Sorina Mardare si Alina Mirea au fost promovate ca urmare a performantelor personale deosebite, echipa de parteneri stabiliti in Romania ajungand astfel la 13.

„Parteneriatul este un element de referinta pentru modelul nostru de afaceri; partenerii garanteaza pentru promisiunea pe care o facem clientilor de a oferi in permanenta servicii de calitate, controland in acelasi timp un pachet de actiuni. Acest lucru sporeste prestigiul statutului de Partener, care este in aceeasi masura ravnit, dar si incarcat de provocari. Am mare incredere in decizia Consiliului nostru de Administratie si sunt convins ca cele trei doamne vor contribui semnificativ la succesul nostru viitor”, a spus Ahmed Hassan, managing partner, Deloitte Romania.

Adriana Lobda are o experienta de peste 15 ani in domeniul auditului financiar. Ea a coordonat mandate de audit pentru companii locale si multinationale din sectorul bunurilor de consum si transporturi, industria prelucratoare, industria medicala si sectorul public.

Noul partener Deloitte este membru activ al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR). Ea a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE, ACCA si un program de Executive MBA.

Sorina Mardare a preluat in iunie 2008 conducerea regionala a departamentului Business Process Outsourcing din Balcani (contabilitate, salarizare, fiscalitate si externalizare de personal), precum si un portofoliu de peste 100 de clienti, in principal din Romania si Bulgaria.

Specialistul Deloitte are o vasta experienta in ceea ce priveste reglementarile contabile locale si IFRS, data de calitatea de auditor si consultant pe probleme contabile complexe, precum si in zona de due diligence financiar. Ea este Expert Contabil, Membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), auditor autorizat, Membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si are calificare ACCA.

Alina Mirea s-a alaturat echipei Deloitte in 2011, preluand activitatea de audit in zona companiilor de dimensiuni medii, precum si dezvoltarea operatiunilor firmei in Banat.

Experienta sa profesionala anterioara include o pozitie de partener intr-o alta firma de audit cu renume international, precum si o pozitie de manager in cadrul altei firme Big 4.

Ea are experienta substantiala in Standardele de Raportare Financiare Internationale, in Standardele Romanesti de Contabilitate, precum si in USGAAP. De asemenea, ea este membra a unor organisme profesionale din Romania, precum ACCA, CECCAR si CAFR.

"Sub coordonarea sa, alaturi de o echipa de 27 de profesionisti, practica Deloitte Romania BPO si-a dublat veniturile in ultimii patru ani", a anuntat compania de consultanta.

In prezent, Deloitte are 13 parteneri stabiliti in Romania, care deservesc clienti din diferite industrii, pe toate ariile de expertiza ale companiei: servicii de audit & risc, consultanta juridica si fiscala, consultanta financiara si consultanta de management.

Firma si-a inceput activitatea in 1992, cu primul birou deschis la Bucuresti. Astazi este una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din tara, cu aproximativ 380 de angajati. Serviciile sunt oferite de companiile Deloitte Audit SRL, Deloitte Tax SRL, Deloitte Consultanta SRL si Reff si Asociatii SCA, cunoscute impreuna ca Deloitte Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri