Deloitte Romania lanseaza platforma de automatizare Processo pentru IMM-uri si corporatii

Deloitte Romania lanseaza platforma de automatizare Processo, care permite companiilor sa creeze modele de afaceri si de decizie, precum si sa o integreze cu sistemele pe care le folosesc deja. Creata de echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanta in management a Deloitte Romania, platformase adreseaza IMM-urilor si corporatiilor, precum si autoritatilor publice centrale si locale.

„Pentru multe companii locale, automatizarea proceselor de business reprezinta o necesitate pentru a-si imbunatati productivitatea, a reduce costurile, a elimina erorile, a-si deservi mai bine clientii si pentru a gestiona mai eficient relatia cu angajatii. Processo este o platforma software care permite companiilor din numeroase industrii sa beneficieze de automatizare printr-o implementare agila”, a declarat Dinu Bumbacea, Partener coordonator Consultanta, Deloitte Romania.

Conform reprezentantilor Deloitte Romania, Processo raspunde unor nevoi specifice de business, cum ar fi gestionarea proiectelor si a bugetelor, a sarcinilor si a echipelor, a contractelor si a proceselor. De asemenea, platforma permite arhivarea electronica a documentelor in conformitate cu legislatia locala.

„Am construit aceasta platforma supla, low-code, pentru companii care doresc sa accelereze transformarea digitala si sa defineasca sau sa-si imbunatateasca procesele interne, asigurand in acelasi timp respectarea tuturor reglementarilor in vigoare, precum si sa-si gestioneze mai bine documentele si rapoartele. De asemenea, Processo permite comunicarea cu orice terta platforma pentru schimb de date, fiind astfel o solutie ideala pentru companiile care utilizeaza diferite sisteme internecare acum trebuie integrate”, a declarat Vladimir Aninoiu, Director Tehnologie, Deloitte Romania.

Practica de Consultanta a Deloitte Romania s-a consolidat in ultimii ani prin extindereacompetentelor in automatizarea proceselor robotizate (robotic processautomation - RPA) si in data analytics, conform precizarilor facute in comunicatul de presa.

La nivel global, Deloitte are parteneriate cu giganti din tehnologie precum Apple, Facebook, Amazon, SAP, Salesforce, UiPathsi.|

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500 sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii pentru a aborda provocari de business complexe.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii SCA, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.500 de profesionisti.

Citeste si:
Pandemia va accelera consolidarea sistemului bancar din ECE
Criza generată de COVID-19 va...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri