Casa de avocatura Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP) anunta patru promovari in randul avocatilor seniori.

Astfel, avocatii Monica Strimbei, Catalin Gurita-Manole si Valentin Moroeanu au fost promovati la statutul de Managing Associate in cadrul departamentului Litigii. In aceasta calitate, ei vor detine o serie de responsabilitati administrative si se vor implica in coordonarea echipelor de contencios-administrativ si piata de capital, insolventa, respectiv dreptul muncii. De asemenea, Dan Curiciuc, membru al departamentului Consultanta, se alatura grupei de Senior Associates.

Cu experienta juridica de zece ani, Monica Strimbei (foto) este specializata in litigii civile si de contencios administrativ, incluzand dispute privind raspunderea contractuala, piata de capital, energie si resurse naturale.

Catalin Gurita-Manole are experienta in domeniul insolventei, al restructurarii si reorganizarii societatilor aflate in dificultate, precum si in domeniul dreptului bancar, inclusiv actiuni privind anularea contractelor de credit, garantii sau acte frauduloase incheiate de debitori, proceduri de executare silita, recuperari de creante si garantii, dar si litigii comerciale si civile, incluzand orice dispute contractuale intre profesionisti.

Valentin Moroeanu este specializat in litigii civile, comerciale si de dreptul muncii, incluzand dispute privitoare la exercitarea si apararea dreptului de proprietate, raspunderea civila contractuala si/sau delictuala, executarea drepturilor si obligatiilor rezultate din contracte individuale si colective de munca.

Citeste si:
Premiera: Chelu plateste despagubiri pentru ca nu a facut o oferta...
Premiera: Chelu plateste...

Dan Curiciuc este avocat colaborator in cadrul firmei din anul 2009. Activitatea lui se axeaza pe probleme comerciale si societare, cu o experienta extensiva in materia acordurilor dintre profesionisti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
Proiect de lege: Suspendarea, la cerere, a ratelor bancare
Setari Cookie-uri