"Ca si forma, m-au impresionat si procentele aruncate in discutie. Pe de alta parte, sunt unele lucruri care par ca sunt in avantajul nostru, al mediului de business, dar sunt de fapt o falsa stare de bine care poate fi creata in aceasta zona. Am inceput sa ma gandesc si la momentul implementarii pentu prima data a Codului Fiscal, in 2004, in care se propovaduia acea stare de bine, pe motiv ca se aduna toate legile. Se vorbea de stabilitate, de predictibilitate – lucruri importante in tipul de business in care activam noi – si trebuie sa va spun ca am fost si sunt sceptic", a declarat Emilian Trasnea.

Declaratiile au fost facute in cadrul conferintei Fiscal 360, eveniment de fiscalitate ce-si propune sa dezbata cele mai actuale teme pentru antreprenori si manageri. Partenerii evenimentului sunt KPMG si Biris-Goran.

"Pot sa cred ca unele din masuri sunt potrivite pentru natia in care traim, dar sunt foarte multe modificari! Care dintre acestea sunt insa cele potrivite cu adevarat pentru stadiul in care ne aflam noi ca si tara, daca vor crea mai multa predictibilitate din punct de vedere macro. Inclin sa cred ca o parte dintre masuri sunt bune si unele nu sunt potrivite pentru acest stadiu de dezvoltare in care ne aflam", a mai spus Emilian Trasnea, director financiar, Farmepert.