Procurorii DIICOT au retinut 13 membri ai clanurilor "Stoaca", "Tobosarii" si "Brutaru", in urma unor perchezitii facute la locuintele acestora, unde au fost gasite heroina, metadona si bani obtinuti din vanzarea drogurilor, Tribunalul Bucuresti urmand sa decida daca acestia vor fi arestati.

Potrivit Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), in perioada septembrie 2014 - martie 2015, membrii celor trei grupari ar fi vandut importante cantitati de heroina catre consumatori din Bucuresti, in special in Sectorul 5, scrie Mediafax.

Procurorii DIICOT Bucuresti au facut, luni, 20 de perchezitii la locuintele membrilor clanurilor "Stoaca", "Tobosarii" si "Brutaru", unde au gasit 98 de doze de heroina pregatite pentru vanzare, alte 10 grame de heroina, peste 100 de comprimate de metadona si sume de bani provenite din vanzarea de droguri, respectiv 1.500 de lei, 275 de euro si 100 de dolari.

Membrii celor trei grupari au fost dusi la audieri, iar procurorii au decis ca 13 dintre suspecti sa fie retinuti. Tribunalul Bucuresti urmeaza sa decida daca cei 13 suspecti vor fi arestati preventiv. La perchezitii au participat si politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti - Serviciul Antidrog si jandarmi, actiunea fiind sprijinita de Directia Operatiuni Speciale din Politia Romana.

Sursa foto: Dealer de droguri/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri