Senatorul PSD Darius Valcov le-a cerut, miercuri, in plen, colegilor sai senatori, sa dea un vot pozitiv pentru cererea privind arestarea sa, adaugand ca nu doreste sa fie obligat sa isi dea demisia din Senat, pentru a se pune la dispozitia justitiei, relateaza Mediafax.

Valcov si-a inceput discursul in plenul Senatului, precizand ca a pregatit un discurs cu avocatii, dar ca doreste sa il prezinte judecatorului, astfel ca va vorbi liber.

”Astazi este Buna Vestire. Primim o veste buna, Codul fiscal si cel de procedura fiscala vor fi aprobate in Guvern (..) De asta trebuie sa ne ocupam”, a spus Valcov. El a adaugat, in ceea ce priveste speta pe care o dezbate Senatul, si ceea ce este acuzat de catre procurori, ”ii roaga pe colegi sa lase justitia sa spuna daca trebuie sa fie retinut sau nu”.

”Solicitarea mea este sa dati un vot DA. Este o rugaminte in plus, fiind si ziua mea, de a nu ma pune in situatia de a-mi da demisia din functia de senator, pentru a veni in fata instantei”, a trasmis Valcov in plenul Senatului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri