Procurorii DNA fac, joi, perchezitii la Consiliul Judetean Suceava, Directia Drumuri si Poduri Suceava, Primaria Falticeni si SC Drumuri si Poduri Suceava, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2003-2015.

Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa, ca se fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie comise in perioada 2003-2015. Anchetatorii fac, in aceasta cauza, 12 perchezitii in municipiul Bucuresti si judetele Suceava, Botosani si Iasi, dintre care patru sunt la sediile unor institutii publice, restul fiind la sediile unor societati comerciale.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca perchezitii sunt efectuate la Consiliul Judetean Suceava, Directia Drumuri si Poduri Suceava, Primaria Falticeni si SC Drumuri si Poduri Suceava. Procurorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
DNA desfasoara o ancheta in cazul unei fraude de MIL. euro