Saisprezece perchezitii domiciliare au loc, vineri dimineata, in judetele Botosani, Suceava, Iasi si Bacau, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la 440.000 de lei.

Potrivit Politiei Romane, politistii din Botosani, sub coordonarea de specialitate a Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice - Inspectoratul General al Politiei Romane, fac 16 perchezitii la persoane banuite de contrabanda cu tigari. Actiunea se desfasoara cu sprijinul politistilor din Suceava, Iasi si Bacau, iar perchezitiile sunt facute simultan la imobile apartinand unor persoane, scrie Mediafax.

Astfel, in judetul Botosani sunt facute sapte perchezitii, alte sase in Suceava, doua in Iasi si una in Bacau. Sursa citata arata ca, in urma cercetarilor, s-a stabilit ca in perioada iulie-august 16 persoane ar fi desfasurat, in mod repetat, activitati de procurare, detinere, depozitare, transport si comercializare de tigarete provenite din contrabanda, iar prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este estimat la peste 440.000 de lei. Persoanele suspectate urmeaza sa fie duse la audieri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri