Solicitarea DNA de avizare a urmaririi penale a lui Victor Ponta, respinsa in Camera Deputatilor

Solicitarea DNA, de avizare a urmaririi penale a premierului Victor Ponta si pentru conflict de interese, a fost respinsa, marti, in plenul Camerei Deputatilor. Votul a fost de 231 ”pentru” respingerea urmaririi penale a DNA si 120 ”impotriva”, potrivit unor surse politice.

Surse politice au declarat ca 231 de deputati s-au opus inceperii urmaririi penale a lui Victor Ponta, noteaza Mediafax. La ora transmiterii acestei stiri, votul s-a incheiat si urmeaza anuntul oficial cu privire la rezultatul acestuia.

Sedinta de plen a Camerei Deputatilor privind solicitarea de incepere a urmaririi penale a lui Victor Ponta a avut loc astazi incepand cu ora 10.00. Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, luni, solicitarea privind inceperea urmaririi penale a premierului Ponta, votul inregistrat fiind: 18 "impotriva", 7 "pentru" si o abtinere.

Victor Ponta: Votul deputatilor este normal

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirma ca votul prin care deputatii au respins cererea DNA pentru urmarirea sa penala este unul normal, adaugand ca Parlamentul si Guvernul au obligatia de respecta Constitutia si a-i apara si pe oamenii simpli, care nu beneficiaza de sprijinul acordat lui marti.

Deputatii au respins, marti, in plenul Camerei, solicitarea DNA de avizare a urmaririi penale a premierului Victor Ponta, si pentru conflict de interese, votul fiind 231 ”pentru” respingerea urmaririi penale si 120 ”impotriva”, potrivit unor surse politice.

Citeste si:
PRO România și ALDE fuzionează
PRO România și ALDE fuzionează

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri