NNDKP si-a recrutat un partener din cadrul DLA Piper. Cosmina Simion va acoperi practicile de proprietate intelectuala si jocuri de noroc

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Legal & Tax (NNDKP) a recrutat-o pe Cosmina Simion (foto dreapta) de la DLA Piper, in functia de partener. Ea acopera practicile de proprietate intelectuala si jocuri de noroc.

De-a lungul celor 16 ani de activitate profesionala, Cosmina Simion a coordonat activitatea practicii Intellectual Property & Technology a biroului local al unei firme internationale de avocatura. Anterior a gestionat activitatea la nivel regional a departamentului juridic al Central European Media Enterprises (CME).

Simion va asista clientii in toate aspectele de proprietate intelectuala si protectia consumatorului din diverse industrii, precum IT & media, industria farmaceutica, FMCG si suplimente alimentare, industria auto, retail, telecomunicatii, industria tutunului. De asemenea, ea va consilia clientii si in proiecte de jocuri de noroc (reglementare, licentiere, activitati promotionale), media si publicitate.

In prezent, NNDKP are 21 de parteneri (19 avocati si doi consultanti fiscali) si 100 de avocati, carora li se adauga 18 specialisti in fiscalitate, 3 consilieri in proprietate intelectuala si 75 de angajati in departamentele administrative.

Citeste si:
Astaldi si FCC castiga litigiul pentru reabilitarea unui tronson CFR
FCC Construccion - Astaldi -...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri