Procurorii DNA Pitesti fac perchezitii in judetul Arges, la o sucursala a Hidroelectrica din Curtea de Arges, la Centrala Hidroenergetica CHE Noaptes si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2011-2012.

Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa, ca se fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza "suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie comise in perioada 2011-2012". Anchetatorii fac sapte perchezitii in judetul Arges, la sediile unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane, scrie Mediafax.

Surse judiciare au declarat ca perchezitiile au loc la Sucursala Hidrocentrale Curtea de Arges din cadrul Societatii de Producere a Energiei Electrice in Hidrocentrale Hidroelectrica SA, la SC Filiala pentru Reparatii si Servicii Hidroserv Curtea de Arges SA, precum si la Centrala Hidroenergetica CHE Noaptes, situata in Curtea de Arges. De asemenea, au loc perchezitii la locuinta lui Octavian Florian Oprea, director adjunct al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Arges in perioada martie - iulie 2011, si a mamei acestuia, Filoftia Oprea.

Anchetatorii fac perchezitii si la locuinta lui Stefan Vulparu, inginer in cadrul Serviciului Tehnic al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Arges la data faptelor si asociat in cadrul SC Asnet Telecom SRL, societate pe care, in fapt, o controla, precum si la locuinta lui Florin Nicolae Stoian, asociat in aceeasi firma.Procurorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.

Citeste si:
5,5 mil. euro, prejudiciului dintr-un dosar de reciclare a deseurilor
Perchezitii in patru judete...
Sursa foto: Coruptie/ Shutterstock.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
DEZVĂLUIRI Ana Maria Pătru, de la Autoritatea Electorală, rețeta unor șpăgi
Setari Cookie-uri