Stapanii distractiei: cum se intalnesc crima organizata, politica si afacerile in mijlocul distractiei bucurestene

Proprietarii celor mai mari cluburi din Centrul Vechi sunt conectati la interlopi, politicieni sau la afaceristi controversati. RISE Project si „Adevarul” va arata la cine ajung banii pe care ii cheltuiti cand iesiti in oras si care sunt locurile in care nu sunteti in siguranta.

Tragedia din Colectiv a pus reflectoarele pe lumea patronilor de cluburi si baruri ca niciodata pana acum. In timp ce autoritatile se inghesuie acum sa-i verifice la avize, proprietarii de localuri din Centrul Vechi au probleme mult mai grave - legaturi cu crima organizata, relatii financiare cu politicieni si dosare penale.

In ultimii ani, pe strazile centrului istoric al Bucurestiului au ajuns sa fie vecini bancheri, raketi moldoveni, politicieni, afaceristi libanezi si fosti demnitari executati silit de Fisc pentru restante la buget. RISE Project si „Adevarul” au indexat interesele, dar si problemele cluburilor din principalul pol al distractiei si continua seria de materiale Riscul #colectiv din Centrul Vechi.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Citeste si:
Review restaurant George Butunoiu: Casa Ungurească
Review restaurant George...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri