Gabriela Firea spune „fără urmă de ironie” că Ludovic Orban s-a bucurat de Centrul Vechi datorită ei

Ludovic Orban a ajuns sâmbătă seară în Centrul Vechi din București, iar reacțiile politice nu au întârziat să apară. Primarul Gabriela Firea a spus că se bucură „sincer” că premierul s-a simțit bine, grație consolidării zonei de către echipa sa, scrie Digi24.

„Mă bucur sincer, fără urmă de ironie, că premierul s-a simțit bine în Centrul vechi din București. Dacă se ducea acum 5 ani, când primar general interimar era un coleg de-al său de la PNL, ar fi constatat că centrul vechi arăta jalnic”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Ea a mai spus că înainte de mandatul său de primar al Capitalei, în Centrul Vechi erau clădiri dărăpănate, fațade care se desprindeau și cădeau peste vizitatori, mizerie, mașini peste tot, încurcând circulația pietonală.

„În 20 de ani, s-au consolidat doar 20 de clădiri cu bulină. În ultimii doi ani, 10 imobile risc seismic I au fost consolidate din punct de vedere tehnic, de către echipa mea, 3 imobile au fost deja predate proprietarilor - două în mai puțin de un an -, 10 imobile sunt în curs de consolidare și zeci de fațade au fost reparate complet, nu doar zugrăvite. Peste 1.500 de persoane su fost relocate din imobile risc seismic 1. Și continuăm, nu ne oprim aici!”, a mai spus Firea, citată de Mediafax.

Primarul le urează „distracție plăcută în Centrul vechi sau oriunde v-ați afla” celor care petrec în primul weekend fără restricții, fie el și premierul Ludovic Orban.

Citeste si:
Firea anunță că participă la dezbateri doar cu test antidrog și...
Firea anunță că participă la...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri