Riscul #colectiv din Centrul Vechi. "Nu exista bar sau club cu toate avizele in regula"

In ultimii ani, in Centru Vechi s-a ridicat un adevarat mall al distractiei. Se inghesuie aici Biserica Ortodoxa, politicieni, grupari de crima organizata si cativa oameni de afaceri boemi. RISE Project si „Adevarul” va prezinta in zilele urmatoare o radiografie a afacerilor din Centrului Vechi: cine, cat si cum castiga de pe urma distractiei tale. Atunci cand scapi cu viata.

Centrul Vechi are peste 130 de baruri, cluburi, restaurante si cofetarii in care se poate manca sau bea. In prima saptamana dupa #Colectiv doar 11 localuri au fost inchise sau partial inchise si capacitatea de „cazare” a consumatorilor a scazut cu aproape 3.000 de guri. RISE Project si „Adevarul” pornesc astazi o serie de materiale despre interesele nevazute din inima distractiei bucurestene.

Tragedia de la Colectiv a zdruncinat ca un cutremur cluburile din Centrul Vechi al Bucurestiului. Multe dintre cele mai populare pub-uri si cluburi au pus lacatele pe usi, in semn de doliu, in prima zi a tragediei si au ramas inchise pana azi. Altele s-au deschis, iar in week-end au fost pline de petrecareti. Patronii si-au facut calculele emotionale si financiare si au luat hotarari. Unii vor sa schimbe sau sa repare ce mai e de reparat, altii merg inainte ca si pana acum, sperand sa nu se abata vreo urgie asupra lor. Toti recunosc la unison, cu vocea mai scazuta sau urland in gura mare, ca nu exista niciun loc in Centru Vechi cu toate actele in regula. In noptile saptamanii care a trecut dupa #Colectiv am luat la pas Centrul Vechi pentru a vedea ce e in mintea patronilor de cluburi, baruri, restaurante.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Citeste si:
Riscuri la care este supus copilul mic când este dus în locuri...
Cinci riscuri la care este...
Citeste si:
Cum te afecteaza coronavirusul, in functie de afectiunile de care...
Cum te afecteaza...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri