Francisc Peli este unul dintre cei mai reputati avocati de business din piata, motiv pentru care, in ultimul interviu mobil realizat de WALL-STREET.RO, am fost curiosi cat de activ trebuie sa fie un avocat de succes si ce inseamna "sa iti urmaresti clientii". Seful PeliFilip recunoaste ca are chiar o filozofie in ceea ce priveste mobilitatea, "pentru ca imobilitatea fizica atrage dupa sine imobilitatea mentala".

"Daca in fiecare zi te duci in birou si astepti sa sune telefonul, cel mai probabil ajungi in cativa ani sa nu mai stii altceva decat sa stai si sa astepti sa sune telefonul. Insa suntem si tineri, eu sunt cea mai in varsta persoana din firma si am 40 de ani", spune Francisc, care se simte confortabil sa se miste de la un subiect la altul, de la un target la altul si de la o zona de business la alta.

El explica ca primul pas spre a ajunge la client este sa intelegi foarte bine industria in care te afli. "Daca nu stii care sunt jucatorii, care sunt interesele, care este timing-ul fiecaruia, te afli la pescuit fara sa stii daca este peste in apa. Viziunea traditionala a profesiei este ca tu trebuie sa stai la tine in birou si sa sune telefonul, dar nu asta este modul in care intelegem noi profesia".

Citeste interviul complet cu Francisc Peli, managing partner al PeliFilip.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri