Politistii specializati in investigarea criminalitatii economice fac, in baza autorizatiilor emise de Judecatoria Lugoj, 35 de perchezitii domiciliare, pe raza judetului Timis, la persoane banuite de contrabanda cu tigarete, potrivit unui comunicat de presa transmis de Inspectoratul Judetean de Politie Timis, conform Mediafax.

In iunie 2015, politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca mai multe persoane necunoscute desfasoara activitati ilegale de comert cu tigari de contrabanda, in pietele din municipiul Lugoj si in localitatile din mediul rural arondate, respectiv Gavojdia, Costeiu, Racovita, Nadrag, Ghizela, prejudiciind astfel bugetul consolidat al statului.
Anchetatorii vor pune in aplicare 32 de mandate de aducere, persoanele depistate urmand a fi duse pentru audieri la sediul Politiei Municipiului Lugoj.

La actiune participa 130 de politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, Serviciului de Investigatii Criminale, Politiei Municipiului Timisoara, luptatorii Serviciului pentru Actiuni Speciale si tehnicieni criminalisti.

Sursa foto: Anton Prado PHOTO / Shutterstock