#RomaniaProfesionista: Schimbarea este in fiecare dintre noi

Adrian Stoian, senior manager Deloitte Romania, crede ca intr-o Romanie profesionista, ANAF ar trebui sa ia in calcul limitarea numarului de taxe de platit, pe langa imbunatatirea predictibilitatii si stabilitatii in privinta contributiilor dar si pregatirea profesionala intensiva a inspectorilor.

"Contribuabilul nu mai trebuie vazut din start evazionist sau susceptibil de a se sustrage de la plata anumitor taxe, ci trebuie considerat de buna credinta", considera Stoian.

In opinia sa, schimbarile trebuie sa vina din fiecare dintre noi. Pe de alta parte, statul trebuie sa priveasca spre cetateni si sa gaseasca parghiile necesare pentru a ii determina sa se implice.

Wall-Street.ro a lansat proiectul anului: #RomaniaProfesionista. Avand in minte tragedia de la Colectiv, din toamna anului trecut, si schimbarile produse atunci in fiecare dintre noi si in societate, in ansamblu, ne dorim sa fim parte din schimbare. Mai mult, ne dorim sa contribuim, sa conturam acea Romanie profesionista in care sa ne regasim, sa propunem solutii concrete pentru reforma reala de care avem nevoie. Astfel, vom lansa permanent solutii, propuneri si idei ale oamenilor de afaceri, managerilor, antreprenorilor - specialistii care sustin economia reala.

Citeste si:
Strategia si executia, problemele majore ale sistemului de sanatate
#RomaniaProfesionista:...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri