Ioan Becali va ramane in arest. Magistratii Tribunalului Ilfov au respins contestatia omului de afaceri Ioan Becali, privind elibararea conditionata, acesta avand de executat o pedeapsa de sase ani si patru luni de inschisoare in dosarul "Transferurilor".

Judecatoria Sectorului 4 a respins initial cererea de eliberare conditionata formulata de Ioan Becali, dupa care omul de afaceri a contestat decizia la Tribunalul Ilfov, unde magistratii au hotarat sa mentina dispozitiile primei instante, conform Mediafax.

Ioan Becali a fost condamnat in martie 2014 la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul Transferurilor, alaturi Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu si Cristian Borcea, in legatura cu efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal.

Sursa foto: Mediafax Foto


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Copos, eliberat conditionat din inchisoare. Decizia este definitiva!
Setari Cookie-uri