Judecatoria Medgidia a admis, marti dupa-amiaza, cererea de eliberare conditionata din penitenciar depusa de Victor Becali, condamnat la patru ani si opt luni de inchisoare in dosarul “Transferurilor”, insa decizia instantei nu este definitiva.

Magistratii Judecatoriei Medgidia au judecat solicitarea lui Victor Becali de eliberare conditionata din penitenciar, admitand-o. Decizia poate fi contestata la Tribunalul Constanta, conform News.ro.

Aceasta este a doua cerere de eliberare depusa de Victor Becali. In 14 noiembrie, Tribunalul Constanta a luat in discutie contestatia depusa de Victor Becali la decizia Judecatoriei Medgidia din 25 octombrie care a respins prima sa cerere de eliberare conditionata.

Victor Becali este incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, unde ispaseste o pedeapsa de patru ani si opt luni inchisoare in dosarul ”Transferurilor”. In 14 septembrie, fratele lui Victor Becali, Ioan Becali, a fost eliberat conditionat din inchisoare, printr-o decizie a Tribunalului Ilfov, dupa ce a executat doi ani si jumatate din pedeapsa de sase ani si patru luni de inchisoare.

In martie 2014, in dosarul transferurilor de jucatori au fost condamnati Ioan Becali si Cristian Borcea la cate sase ani si patru luni de inchisoare, Victor Becali la patru ani si opt luni de inchisoare, George Copos la trei ani si opt luni de inchisoare, Mihai Stoica la trei ani si sase luni de inchisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare, iar Jean Padureanu si Gheorghe Netoiu la cate trei ani si patru luni de inchisoare.

Citeste si:
Decizia luata de Tribunalul Constanta in cazul lui Victor Becali
Victor Becali, condamnat in...

Dintre cei opt oameni din fotbal mai sunt incarcerati Victor Becali si Cristian Borcea, ceilalti fiind eliberati conditionat. Victor Becali mai este judecat intr-un dosar alaturi de Ioan Becali si Cristian Borcea, pentru ca i-ar fi dat mita 195.000 de euro judecatoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucuresti, ca sa dispuna achitarea oamenilor din fotbal acuzati in dosarul ”Transferurilor”.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Ioan Becali va fi eliberat din inchisoare
Setari Cookie-uri