Sebastian Ghita a depus in contul cautiunii de 13 milioane de euro mai multe garantii mobiliare si imobiliare. Procurorii au considerat ca valoarea bunurilor nu acopera suma pe care procurorii au stabilit-o, au declarat surse judiciare.

Sebastian Ghita a depus, la data de 11 aprilie, garantii mobiliare si imobiliare constand in activele unei firme pe care acesta o controleaza, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Procurorul de caz a considerat ca bunurile depuse nu acopera suma de 13 milioane de euro, astfel ca i-au dat termen pana joi, 21 aprilie, pentru a achita cautiunea, conform Mediafax.

Magistratii instantei supreme au respins, miercuri, contestatia formulata de Sebastian Ghita impotriva controlului judiciar pe cautiune dispusa de procurorii DNA Ploiesti.

Sebastian Ghita este acuzat de dare de mita, santaj, doua infractiuni de folosire, in mod direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, cumparare de influenta si conducerea fara permis.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri