Gregorian Bivolaru vrea sa i se scada din pedeapsa aproape un an

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, vrea sa i se scada din pedeapsa aproape un an, cat ar fi fost in custodia autoritatilor franceze si suedeze, judecatorul de la Tribunalul Bucuresti dispunand, luni, amanarea pana in 6 octombrie a judecarii contestatiei la executarea pedepsei, pentru a fi trimise solicitari in acest sens la Curtea de Apel din Franta si la curtea suprema din Suedia, precum si la Interpol.

Gregorian Bivolaru a contestat la Tribunalul Bucuresti pedeapsa de sase ani de inchisoare primita pentru intretinere de act sexual cu un minor, pe care o executa de o luna. Avocatii lui Gregorian Bivolaru au cerut instantei, luni, la primul termen de judecata, sa dispuna trimiterea unor adrese la curtea de apel din Franta si la curtea suprema din Suedia, precum si la Interpol, prin care sa se solicite precizarea numarului exact de zile in care Gregorian Bivolaru a stat in custodia autoritatilor din cele doua state, solicitarea fiind admisa de judecator, conform News.ro.

Potrivit avocatilor, documentele din strainatate ar trebui sa arate faptul ca Bivolaru a stat 148 de zile in custodia autoritatilor din Franta si 200 de zile in custodia autoritatilor din Suedia. Gregorian Bivolaru a dat o declaratie in care a aratat ca nu a fost ajutat de nimeni sa fuga din tara.

Sursa foto: bikeriderlondon / Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri