Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, vrea sa i se scada din pedeapsa aproape un an, cat ar fi fost in custodia autoritatilor franceze si suedeze, judecatorul de la Tribunalul Bucuresti dispunand, luni, amanarea pana in 6 octombrie a judecarii contestatiei la executarea pedepsei, pentru a fi trimise solicitari in acest sens la Curtea de Apel din Franta si la curtea suprema din Suedia, precum si la Interpol.

Gregorian Bivolaru a contestat la Tribunalul Bucuresti pedeapsa de sase ani de inchisoare primita pentru intretinere de act sexual cu un minor, pe care o executa de o luna. Avocatii lui Gregorian Bivolaru au cerut instantei, luni, la primul termen de judecata, sa dispuna trimiterea unor adrese la curtea de apel din Franta si la curtea suprema din Suedia, precum si la Interpol, prin care sa se solicite precizarea numarului exact de zile in care Gregorian Bivolaru a stat in custodia autoritatilor din cele doua state, solicitarea fiind admisa de judecator, conform News.ro.

Potrivit avocatilor, documentele din strainatate ar trebui sa arate faptul ca Bivolaru a stat 148 de zile in custodia autoritatilor din Franta si 200 de zile in custodia autoritatilor din Suedia. Gregorian Bivolaru a dat o declaratie in care a aratat ca nu a fost ajutat de nimeni sa fuga din tara.

Sursa foto: bikeriderlondon / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri