Guru Bivolaru tine conferinte pentru adeptii sai la un post TV online

Gregorian Bivolaru, urmarit international dupa ce a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru act sexual cu un minor, tine legatura cu adeptii sai inclusiv prin intermediul unui post TV online, unde acestia sunt invitati sa asiste la o "conferinta surpriza" tinuta de fondatorul MISA.

Desi este cautat de oamenii legii pentru a fi incarcerat, fondatorul Miscarii Spirituale de Integrare in Absolut (MISA) reuseste sa pastreze legatura cu adeptii sai in mediul online. Astfel, pe internet apar mesaje ale acestuia - unul dintre acestea fiind despre "sunete de origine necunoscuta" ce s-ar auzi din ce in ce mai des pe Pamant -, dar si o invitatie la o "conferinta surpriza" pe care Bivolaru o va tine, in 27 august, pentru participantii la Tabara Spirituala Yoghina de Vacanta de la Costinesti, potrivit Mediafax.

In conditiile in care se numara printre romanii "most wanted" (pe site-ul Politiei Romane), Bivolaru, azilant politic in Suedia, nu va veni pe litoralul romanesc pentru "conferinta surpriza", ci le va vorbi yoghinilor adunati la Costinesti prin intermediul unui post TV online. "Dupa incheierea meditatiei in spirala yang cu ocazia momentului special de hiatus anual din 27 august, va fi prezentata o conferinta surpriza a profesorului yoga Gregorian Bivolaru. Accesul la aceasta conferinta este gratuit. Pentru a participa la spirala de hiatus si la programul care va urma, aveti nevoie doar de legitimatia de spirala. Conferinta va fi difuzata in direct pe postul de televiziune online MISA TV", se arata intr-un anunt postat pe site-ul yogaesoteric.net.

Gregorian Bivolaru a fost condamnat definitiv de instanta suprema, in 14 iunie 2013, la sase ani de inchisoare cu executare pentru act sexual cu un minor in forma continuata, dupa ce fusese achitat de doua instante inferioare. Dupa emiterea mandatului de executare, Bivolaru a fost cautat de politisti, fara succes, la adresa din Romania si la ashramurile MISA. Cel poreclit "Guru" s-ar afla in Suedia, unde a obtinut statutul de azilant politic, astfel ca el nu poate fi retinut si trimis in Romania decat daca paraseste tara care i-a acordat protectie. Incepand din 23 mai 2013, instanta l-a citat pe Gregorian Bivolaru, la termenele procesului, si cu noul sau nume, Magnus Aurolsson.

Citeste si:
Ce gasesti pe la Bookfest: "Opera" lui Guru Bivolaru, la reducere
Diavoli, ingeri, terapii,...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri