Firma de consultanta Mazars a promovat doi specialisti in posturile de directori responsabili de serviciile taxare indirecta si taxare directa. Astfel, din septembrie, Alexandru Comanescu va ocupa pozitia de director Taxare Indirecta si Bogdan Gheorghiu pe cea de director Taxare Directa.

Serviciile de consultanta specializata pentru taxare directa (impozit, contributii, etc) si taxare indirecta (TVA, accize, etc) fac parte din departamentul Taxe, condus de Edwin Warmerdam, de asemenea si partener cadrul Mazars.

"Rolul lor se va concentra pe specializarea si dezvoltarea serviciilor de consultanta fiscala oferite de biroul Mazars din Bucuresti, variind de la fiscalitate locala si internationala, la politici de preturi de transfer, fuziuni si achizitii pana la conformitate fiscala", a afirmat Edwin Warmerdam.

Alexandru Comanescu a acumulat peste 11 ani de experienta in domeniul consultantei fiscale, sfera sa de competente acoperind nu numai impozitarea indirecta (consiliere pe probleme de TVA, rambursare de TVA, inregistrare in scopuri de TVA) si impozitarea internationala, dar si fuziunile si achizitiile (inclusiv misiuni de due diligence) pentru diverse sectoare, precum: constructii, energie regenerabila, industria chimica, asigurari, industria farmaceutica, fiind consultant fiscal acreditat si membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF).

EY raporteaza venituri...
Citeste si: EY raporteaza venituri globale de 34,8 miliarde de dolari in 2018

Bogdan Gheorghiu, consultant fiscal acreditat si membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF), are o experienta vasta de peste 11 ani in domeniu, oferind consiliere fiscala clientilor din sectoare economice diverse, precum: industria auto, asigurari, sectorul bancar, petrol si gaze naturale, industria farmaceutica, retail, servicii. Aria sa de expertiza acopera impozitarea internationala, impozitarea directa (impozitul pe profit, impozitarea persoanelor fizice, impozitul cu retinere la sursa, taxele locale), preturile de transfer, fuziunile si achizitiile (inclusiv misiunile de due diligence), auditul fiscal.

Mazars are 20 de ani de experienta acumulata oferind suport de consultanta marilor investitori care dezvolta afaceri in Romania. Echipa locala este in prezent formata din 150 de profesionisti. Mazars si birourile sale corespondente opereaza in 95 de tari, din care 77 fac parte din parteneriatul integrat Mazars, iar in 16 sunt firme corespondente Mazars.

Primul magazin online din...
Citeste si: Primul magazin online din Romania cu documente de HR

Sursa foto: Pixabay, companie

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Ascendis, afaceri de 8,6 MIL euro in 2018, in crestere fata de 2017