Un taximetrist din Timisoara a fost jefuit de doi barbati care l-au amenintat cu un pistol si un cutit, l-au legat de maini si i-au lipit banda adeziva pe gura, dupa care i-au furat banii, telefonul mobil si o tableta. Politistii au deschis o ancheta si ii cauta pe agresori.

Potrivit politistilor, in noaptea de sambata spre duminica, un barbat a urcat intr-un taximetru, in zona centrala a municipiului Timisoara, si i-a solicitat soferului sa il duca in localitatea Giroc, aflata langa oras. Pe drum, insa, clientul s-a razgandit si i-a spus taximetristului sa modifice traseul si sa intre pe o straduta de la marginea orasului, intr-o zona de vile, potrivit News.ro.

Ulterior, barbatul, aflat pe bancheta din spate a masinii, i-a cerut soferului sa opreasca pe o strada, iar din niste tufe de pe marginea drumului a iesit un alt barbat, care avea o cagula pe fata si care a urcat in taximetru. Unul dintre cei doi barbati i-a pus taximetristului un pistol la tampla, iar celalalt i-a pus cutitul la gat si i-a cerut banii incasati in cursul zilei de sambata. Apoi, cei doi i-au luat soferului telefonul si tableta, au smuls statia de la bordul masinii, au luat cheile, dupa care l-au legat de maini si i-au lipit banda adeziva pe gura. Ulterior, cei doi au fugit.

Taximetristul a incercat sa-i urmareasca pe cei doi, insa atacatorii l-au amenintat cu moartea, astfel ca soferul a abandonat si s-a asezat pe marginea strazii. Dupa cateva minute, prin zona a trecut o masina, iar taximetristul l-a rugat pe sofer sa sune la 112. La fata locului au sosit politistii de la Sectia 2 Timisoara, dar si mai multi colegi ai taximetristului - aproape o suta - care s-au mobilizat pentru a-i cauta pe atacatori.

Politistii criminalisti au ridicat probe si amprente din taximetru, iar cazul a fost preluat de ofiterii de la Biroul de Investigatii Criminale al Politiei Timisoara.
Politistii au deschis o ancheta in acest caz si ii cauta pe cei doi atacatori.

Sursa foto: Matushchak Anton / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri