Membri ai CA al Radio Romania, cercetati pentru achizitii ilegale de servicii de turism. Perchezitii sunt si la firma de turism Europoint

Membri ai Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune sunt cercetati pentru abuz in serviciu si conflict de interese, intrucat ar fi participat la luarea unor decizii in urma carora au fost incheiate ilegal mai multe contracte privind achizitii de servicii de turism. Anchetatorii fac perchezitii la Societatea Romana de Radiodifuziune si la sediul si un punct de lucru al firmei de turism Europoint, 11 persoane urmand sa fie duse la audieri, au declarat, pentru News.ro, surse judiciare.

"Sunt trei perchezitii in desfasurare si 11 mandate de aducere. S-a plecat de la un prejudiciu estimat la 400.000 de lei, dar cercetarile au aratat ca suma este cu mult mai mare”, au spus sursele citate. Sursele citate au precizat ca cele trei perchezitii sunt la Societatea Romana de Radiodifuziune si la sediul si un punct de lucru al firmei de turism Europoint, conform News.ro.

"Din cercetari a reiesit ca, in calitate de functionari publici si membri in Consiliul de Administratie, cei in cauza au participat la luarea unor decizii in urma carora au fost incheiate mai multe contracte de prestari servicii, obtinand in mod ilegal mai multe beneficii patrimoniale. Acestia sunt cercetati pentru abuz in serviciu si conflict de interese”, au mai aratat sursele citate.

Ancheta este coordonata de procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1.

Presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune este Ovidiu Miculescu, iar membri sunt Maria Toghina, Mirela Ioana Fugaru, Ruxandra Sararu, Radu F. Alexandru, Alexandru Ducu Bertzi, Andras Istvan Demeter, Ana Florea, Alina Stanciu, Alexandra Dumitrascu, Nicoleta Viorica Balaci, Adrian Doros si Alexandru Muraru.

Citeste si:
Au comandat măști și au primit hârtie igienică. Polițiștii fac acum...
Au trimis clienților hârtie...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri