Organizatorii evenimentului de poezie si muzica ”Nocturne”, organizat de ARCEN, au fost amendati, vineri seara, cu 500 de lei pentru tulburarea linistii publice, scrie News.ro.

”Nocturnele ARCEN au fost amendate pentru ca poezia contemporana a tulburat linistea publica”, a scris Edmond Niculusca pe pagina sa de Facebook. ”Am primit 500 de lei amenda, fara avertisment, la finalul unui eveniment care a adunat sute de oameni in jurul poeziei”.

Pe terasa blocului Magheru One, unde evenimentul a inceput vineri la ora 21.00, invitati erau poetii Razvan Tupa si Valentin Busuioc. Evenimentul face parte din a treia editie a proiectului ”21 de Nocturne. Poezie contemporana, Muzica si Vin”, care are loc pana pe 15 septembrie.

Agentii de la Politia Sectorului 1 au ”refuzat sa constate care e situatia pe terasa”, a mai precizat Niculusca.

”Evenimentul se terminase la venirea agentilor. Au scris in procesul-verbal ca s-a organizat o «petrecere cu bautura, muzica tare si alcool». Nu am reusit sa vad tot ce era scris sub «infractiunea savarsita»".

La editia din acest an a proiectului, cofinantat de AFCN, sunt invitati 12 poeti – Svetlana Carstean, Claudiu Komartin, Denisa Duran, Adrian Dinis, Alex Vasies, Ana Dragu, Dina Frinculescu, Flavia Adam, Mitos Micleuseanu, Radu Nitescu, Razvan Tupa si Valentin Busuioc.

”Nocturnele din acest an vor oferi o experienta complet noua: vom imbina lecturile de poezie, muzica si dialogurile, cu jam session, dans, expozitii, performance-uri, dar si cu vin pentru buna dispozitie si cu carti de poezie pentru luat acasa”, este descrierea evenimentului.

Accesul la eveniment este gratuit, dar se face doar pe baza de rezervare, prin completarea unui formular online.

Sursa foto: Facebook Edmond Niculusca

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri