Clotilde Armand, USR, s-a prezentat, miercuri, la DNA. La iesirea din sediul DNA, aceasta a spus ca a depus o sesizare legata de suspiciuni de frauda la Primaria Sectorului 1, fara a preciza despre ce este vorba.

Clotilde Armand a venit singura la DNA, miercuri in jurul pranzului, potrivit News.ro.

La iesirea de la DNA, Clotilde Armand a spus ca a venit pentru a face o sesizare privind suspiciuni de frauda la Primaria Sectorului 1.

Am venit pentru a face o sesizare in privinta unor suspiciuni de frauda in Primaria Sectorului 1. Este vorba despre ceea ce am descoperit noi acum in Primaria Sectorului 1. (...) Aceste fraude se soldeaza cu niste prejudicii pentru cetatenii romani. Nu e nimic dovedit, trebuie ca o ancheta sa aiba loc

Clotilde Armand

Aceasta a refuzat sa spuna despre ce suspiciuni este vorba si le-a cerut jurnalistilor sa fie "mai intelegatori".

Clotilde Armand nu a sesizat conducerea Primariei inainte de a veni la DNA. "Nu am sesizat conducerea primariei inainte de a veni aici, doresc o ancheta profesionista. A fost un demers personal. Sper ca primarul va fi foarte fericit ca eu m-am autosesizat si am actionat ca orice cetatean. Sesizarea nu-l vizeaza pe primar, este vorba de un serviciu al primariei", a adaugat Clotilde Armand.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri