Clotilde Armand: Primăria Sectorului 1 are o gaură în buget de 700 milioane lei

Noul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă că Primăria Sectorului 1 are 835 de litigii şi "o gaură în bugetul local" de aproximativ 700 de milioane de lei, transmite Agerpres.

„Prima mea zi de primar. Am fost în direcţiile instituţiei şi aş vrea să vă prezint câteva date importante moştenite de la administraţia trecută: 835 de litigii; contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanţă; mai mulţi angajaţi şi directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv; avem o gaură în bugetul local de aproximativ 700 milioane de lei la finalul anului; primăria nu este deloc digitalizată, deşi există infrastructura necesară. Telemunca este imposibilă în aceste condiţii", scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Ea menţionează că a găsit în biroul primarului şi un distrugător de hârtie, precum şi un baston de poliţist local.

„Mulţi aţi întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii din care puteţi observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar a uitat să strângă gunoiul după el. Şi acest baston de poliţist local. Tot în cabinetul primarului", precizează Armand.

Sursa foto: Agerpres


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri