Europarlamentarul Clotilde Armand a fost desemnata candidata USR pentru Primaria sectorului 1, iar Radu Mihaiu pentru Primaria sectorului 2, scrie Agerpres.

"Le multumesc mult colegilor din USR sector 1 pentru incredere. Trebuie sa recastigam sectorul 1. Pentru ca incompetenta PSD a distrus destul, pentru ca promisiunea din 2016 trebuie onorata", a scris Armand, pe Facebook.

De asemenea, USR sector 2 informeaza, printr-un comunicat transmis AGERPRES, ca Radu Mihaiu, care este si presedintele filialei, a fost ales de peste trei sferturi dintre membrii prezenti la Adunarea Generala pentru a candida la primarie. Mihaiu este antreprenor IT, "un om implicat in proiecte sociale de peste 10 ani, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos si un foarte bun manager", sustine sursa citata.

"Vreau sa avem o curatenie ca acasa, sa ne simtim in siguranta ca acasa - atat noi, cat si copiii nostri. Vreau mai multa verdeata. Vreau sa nu mai fim nevoiti sa mergem cu masina la munca sau la distractie - pentru ca ajungem acolo fie pe jos, fie cu transportul in comun, fie cu mijloace de transport alternative (biciclete, trotinete, ride sharing). Si pentru ca toate acestea sa se intample, va propun 5 directii principale de care sectorul 2 are atata nevoie: curatenie, infrastructura scolara, trafic, timp personal si incurajarea mediului de afaceri", afirma presedintele USR sector 2.

Lista propunerilor pentru Consiliul Local sector 2 contine, alaturi de doi dintre consilierii actuali, persoane de toate varstele, dar si un nevazator specializat in problemele persoanelor cu dizabilitati. Candidatii lucreaza in domenii precum: arhitectura, IT, avocatura, antreprenoriat cultural, advertising, economie sau arta, se mai arata in comunicat.

Citeste si:
Vot pentru reconfirmarea lui Dan Barna, liderii USR ii cer demisia
Mai multi lideri USR au cerut...

Sursa foto: Zerbor / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Ciolos: 88% dintre membrii PLUS isi doresc continuarea aliantei cu USR