Dupa ce SUA, partener strategic al Romaniei in cadrul caruia avem atat beneficii, cat si obligatii, au lovit puternic si fara echivoc in repetatele incercari ale PSD-ALDE de a ingenunchea justitia, Ministrul Muncii Olguta Vasilescu a declarat, intepata, ca “poate ar fi interesant ce articol din legile justitiei deranjeaza”.

Ea a comentat criticile Departamentului de Stat al SUA fata de legile justitiei, afirmand ca in Constitutie scrie ca Romania este stat suveran si ca Parlamentul este ales pentru a face legi, ea afirmand ca ar fi interesant ca partenerii americani sa spuna care articol din legile Justitiei deranjeaza.

Olguta Vasilescu, ca alti membri PSD, “uita” sa spuna faptul ca, intr-un parteneriat strategic de dimensiunile celui cu NATO sau cu Uniunea Europeana, orice slabire a separatiei puterilor in stat si orice debalansare in Justitiei poate duce la ELIMINAREA Romaniei ca partener si, implicit, izolarea geo-economico-politica. Venezuela sau Coreea de Nord au facut acesti pasi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri