De asemenea, sursele citate au aratat ca sesizarile PNL si USR asupra Legilor 304/2004 privind organizarea judiciara si 317/2004 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii au fost respinse de catre CCR.

Potrivit informatiilor publicate pe site-ul CCR, pe ordinea de zi a sedintei de plen de joi s-au aflat obiectiile de neconstitutionalitate a Legii pentru modificarea si completarea legilor nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, 317/2004 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii si 303/2004 privind Statutul judecatorilor si procurorilor, obiectii formulate de un numar de 89 de deputati apartinand Grupului parlamentar al PNL si Grupului parlamentar al USR, dar si obiectia de neconstitutionalitate a Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 303/2004 privind Statutul judecatorilor si procurorilor, obiectie formulata de Sectiile Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Michal Kalasek / Shutterstock