Asociatiile Magistratilor, ZECI de observatii pe marginea legilor justitiei

Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Procurorilor din Romania au facut publice cateva zeci de observatii la proiectele PSD-ALDE de ciuntire a legilor justitiei. Proiectul a fost criticat dur de absolut toate organismele interne, dar si de partenerii internationali. Cu toate acestea, PSD-ALDE-UDMR continua, impasibili, distrugerea Statului de Drept.

Exemple concrete despre schimbarile aduse de Codurile penale

Asociaţia Procurorilor din Romania a realizat o brosura care contine exemple concrete privind efectele pe care le vor avea modificarile la Codurile penale propuse de coalitia PSD-ALDE.

Documentul a fost depus luni dimineata la Comisia speciala din Parlament, comisie condusa de Florin Iordache (PSD), autorul infamei OUG 13.

Pana in prezent, “comisia Iordache” a ignorat acest document si, mai rau, nici nu a vrut sa citeasca amendamentele opozitie, intr-o incalcare flagranta a oricarui regulament si intr-o totala lipsa de transparenta.

Se indreapta Romania catre un stat dictatorial?

Citeste si:
Românii nevaccinați vor putea vizita Bulgaria dacă prezintă un test...
Românii nevaccinați vor putea...

Citeste aici toate amendamentele depuse de judecatorii si procurorii din Romania.

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri