Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Procurorilor din Romania au facut publice cateva zeci de observatii la proiectele PSD-ALDE de ciuntire a legilor justitiei. Proiectul a fost criticat dur de absolut toate organismele interne, dar si de partenerii internationali. Cu toate acestea, PSD-ALDE-UDMR continua, impasibili, distrugerea Statului de Drept.

Exemple concrete despre schimbarile aduse de Codurile penale

Asociaţia Procurorilor din Romania a realizat o brosura care contine exemple concrete privind efectele pe care le vor avea modificarile la Codurile penale propuse de coalitia PSD-ALDE.

Documentul a fost depus luni dimineata la Comisia speciala din Parlament, comisie condusa de Florin Iordache (PSD), autorul infamei OUG 13.

Pana in prezent, “comisia Iordache” a ignorat acest document si, mai rau, nici nu a vrut sa citeasca amendamentele opozitie, intr-o incalcare flagranta a oricarui regulament si intr-o totala lipsa de transparenta.

Se indreapta Romania catre un stat dictatorial?

Citeste aici toate amendamentele depuse de judecatorii si procurorii din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri