Ministerul Public a anuntat, luni, ca la Sectia Parchetelor militare a fost inregistrat denuntul formulat de 17 ONG-uri cu privire la actiunile jandarmilor in timpul protestului din Piata Victoriei.

Platforma Romania 100, condusa de fostul premier Dacian Ciolos, impreuna cu alte 16 organizatii civice, au depus plangere penala pe numele ministrului de Interne, Carmen Dan, sefului Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, si prefectului Capitalei, Speranta Cliseru, scrie Agerpres.

"In cursul zilei de 13 august 2018, la Sectia Parchetelor militare din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a fost inregistrat denuntul formulat de 17 organizatii non-guvernamentale privind savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si purtare abuziva, cu referire la derularea evenimentelor ce au avut loc la data de 10 august 2018, precum si in noaptea de 10 spre 11 august 2018, cu ocazia mitingului organizat in Piata Victoriei din municipiul Bucuresti", se precizeaza intr-un comunicat al PICCJ.

Parchetul General mentioneaza ca opinia publica va fi informata cu privire la evolutia cazului, pe masura ce se vor derula cercetarile.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri