”Denuntul format de 28 de parlamentari USR este de inducerea in eroare a organelor judiciare. Domnul Sebastian Cucos a mintit in mod inacceptabil organele judiciare, a mintit procurorii, spunand ca pe 10 august a avut loc o tentativa de lovitura de stat. Este o minciuna absolut ridicola. Lucrurle nu pot ramane in acest stadiu”, a spus deputatul URS Sebastian Ion la iesirea din sediul Parchetului General unde a depus o plangere penala impotriva colonelului Sebastian Cucos.

Stelian Ion a tinut sa precizeze ca USR a trebuit sa ia atitudine, intrucat nu a existat nicio autosesizare cu privire la acest aspect.

Piata auto din Romania atinge...

Piata auto din Romania atinge un nou maxim din ultimii 10 ani

18 Oct 2018   Auto

”Este foarte grav ca un oficial, un sef din Jandarmeria Romana foloseste institutia sa pentru a induce in eroare organele judiciare”, a mai spus Stelian Ion.

Acesta sustine ca Sebastian Cucos a depus la DIICOT plangerea cu privire la tentativa de lovitura de stat pentru a sustine declaratiile lui Liviu Dragnea pe aceasta tema, dar si ca o ”sicana” pentru declinarea dosarului privind violentele din 10 august catre DIICOT si intarzierea anchetei in acest dosar.

USR si PNL sesiseaza Avocatul...
Citeste si: USR si PNL sesiseaza Avocatul Poporului cu privire la noua OUG

In 12 septembrie, Jandarmeria Romana a depus plangere la DIICOT in cazul mitingului din 10 august din Piata Victoriei, sesizarea vizand infractiuni impotriva ordinii constitutionale. Plangerea a fost depusa de catre Sebastian Cucos.

Sursa foto: Michal Kalasek / Shutterstock