Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat astazi ca, in cauza aflata pe rolul Sectiei parchetelor militare avand ca obiect cercetarea incidentelor violente petrecute cu ocazia manifestatiei din Piata Victoriei din Bucuresti, numarul plangerilor penale inregistrate a ajuns la 705.

Totodata, in cauza a fost dispusa efectuarea unei expertize fizico-chimice asupra substantelor cu efect iritant – lacrimogen existente in munitia si in recipientele ridicate de la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, de catre experti din cadrul Institutului National de Expertize Criminalistice.

Reamintim ca in datele de 10 si 11 august, circa 100.000 de oameni au fost atacati de Jandarmeria Romana, aflata in subordinea Ministerului de Interne. Pana in prezent, nicio demisie nu a fost prezentata. In urma atacurilor sute de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale, unii fiind internati la spital pentru mai multe zile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri