Andersen Global intra in Romania, printr-un acord de colaborare cu o firma de avocatura

Andersen Global a anuntat incheierea unui acord de colaborare cu firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii si cu divizia de consultanta fiscala a acesteia, Tuca Zbarcea & Asociatii Tax. Acest acord de colaborare, primul in Romania, face parte din procesul de expansiune al Andersen Global in Europa de Est.

Andersen Global este o asociatie internationala de firme independente, fiecare cu propria personalitate juridica, alcatuite din profesionisti in domeniul consultantei fiscale si juridice din intreaga lume. Constituita in 2013 de firma membra din SUA, Andersen Tax LLC, Andersen Global numara in prezent peste 4.000 de profesionisti la nivel mondial si are peste 133 de birouri prin firmele membre si colaboratoare.

„Acest parteneriat ne va oferi acces la clienti internationali, proiecte transfrontaliere si know-how”, a declarat Gabriel Zbarcea (foto), Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Tuca Zbarcea & Asociatii este o firma independenta de avocatura de tip „full service”, avand birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca si o serie de parteneriate cu din China, Israel si Republica Moldova.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri