Decizia vine dupa ce Francisc si Carmen Peli au parasit recent PeliFilip, anuntand ca isi vor lansa propria casa de avocatura, sub brandul PELI. Pe de alta parte, partenerii ramasi se vor coagula sub brandul Filip & Company.

"Suntem o echipa de 75 de persoane. Ramanem tot o full service firm cu aceeasi organigrama impartita in 5 departamente: Commercial, Corporate and M&A, Real estate, Dispute resolution si Finance, Banking and Capital markets", au declarat pentru wall-street.ro reprezentantii Filip & Company.

Partenerii Filip au anuntat miercuri ca isi vor continua activitatea sub numele Filip & Company, in timp ce partenerii Peli anuntasera ca isi lanseaza noua firma de marti.

“Intr-o industrie obsedata de importanta ‘partenerilor’, sistemul nostru da importanta reala fiecarui om din companie. Suntem initiatorii si promotorii unui sistem prin care toata lumea din Filip & Company este recunoscuta, apreciata si recompensata conform principiului egalitatii de sanse”, se mentioneaza in comunicatul Filip & Company.

Lansata in urma cu 10 ani, PeliFilip a fost una dintre cele mai importante case de avocatura din piata locala.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri