Avocatii de la PeliFilip se despart. Partenerii PELI isi lanseaza propria casa de avocatura

Partenerii Peli si partenerii Filip, cei care impreuna formau casa de avocatura PeliFilip, s-au separat, avocatii Peli urmand sa isi continue activitatea sub brandul PELI.

Cu o experienta de 20 de ani in fuziuni si achizitii, real estate, drept comercial, finante-banci, partenerii Francisc Peli si Carmen Peli spun ca vor veni in piata cu o echipa de avocati din noua generatie pentru a reforma practicile din portofoliul lor, cu obiectivul de a-si mentine pozitia de lider in aceste arii.

In noul format, Francisc Peli isi va asuma pozitia de managing partner, rol pe care l-a detinut in perioada 2008-2015 in cadrul PeliFilip, cand firma a pornit ca un startup.

Echipa PELI ii va include pe Oana Badarau, partener si head of real estate PELI – care a avut acelasi rol in cadrul PeliFilip, si Mihnea Galgotiu-Sararu, partener si head of dispute resolution PELI, care anterior a fost implicat in coordonarea departamentului PeliFilip de litigii.

„Mediul de afaceri trece prin schimbari radicale, iar echipa noastra urmareste sa ofere clientilor solutii adaptate noilor realitati. Multumim celor care ne-au acordat de-a lungul timpului increderea lor – o vom trata in continuare cu toata dedicatia necesara”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Carmen Peli.

Citeste si:
Recalibrare la varful avocaturii romanesti de business
Recalibrare la varful...

Cu o experienta vasta in cele mai importante tranzactii financiar-bancare, healthcare si telecom, Carmen Peli va coordona practica de M&A/corporate si va supraveghea ariile finante-banci si drept comercial. Carmen Peli ramane consultant senior pentru executivii de top din corporatii si fonduri de investitii.

Avand o experienta de 12 ani in tranzactii de anvergura din domeniul imobiliar, Oana Badarau va conduce practica ce reuneste una dintre cele mai mari si mai experimentate echipe de avocati specializati in real estate din Romania.

Mihnea Galgotiu-Sararu, care are experienta de 10 ani in avocatura de afaceri si a coordonat proiecte complexe de litigii si arbitraje interne si internationale din domenii precum telecom si tehnologie, energie, finante, infrastructura, PPP, real estate, transporturi sau sport, va conduce departamentul dispute resolution din cadrul PELI.

Citeste si:
Filip & Company va continua activitatea PeliFilip
Filip & Company va continua...
Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
Peste 12.000 de pachete de ţigări abandonate la frontiera cu Ucraina
Setari Cookie-uri