Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat, marti, ca il propune pe Crin Bologa pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Conform procedurii, propunerea ministrului va fi inaintata Consiliului Superior al Magistraturii, care va acorda un aviz. Dupa obtinerea acestuia, Predoiu va inainta propunerea presedintelui Klaus Iohannis in vederea numirii noului sef al DNA, scrie Agerpres.

Absolvent al Facultatii de Drept de la Cluj-Napoca, in 1995, salajeanul si-a inceput cariera ca procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Zalau, pentru ca din 1999 pana in 2005 sa fie procuror criminalist la Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj. Pana la inceputul anului 2008, a condus DNA Cluj, functie la care a renuntat invocand motive familiale, intorcandu-se ca simplu procuror la Parchetul salajean. Un an mai tarziu, a preluat sefia Sectiei Judiciar, pe care a asigurat-o pana in 2013, cand a devenit prim-procuror al judetului. A stat in functie pana in 2018, cand i-a expirat cel de-al doilea si ultimul mandat, pentru ca de atunci sa fie adjunct al institutiei.

Sursa foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri