Filip & Company își întărește echipa de litigii prin cooptarea lui George Trantea, avocat cu o vastă experiență în arbitraj intern și internațional, cât și în litigii de taxe, comerciale și civile. George activase aproape 9 ani la casa de avocatura Niculeasa Litigators Tax Regulatory și 4 ani în NNDKP.

Echipa Filip & Company de rezolvare a disputelor, condusă de Cătălin Alexandru, partener si Head of Dispute Resolution, are o experiență extinsă în așa-numitele bet-the-firm litigation, în care mizele pentru clienți sunt foarte mari.

În mod tradiţional, litigiile fiscale erau apanajul companiilor de consultanţă fiscală, însă casele de avocatură au sesizat nevoia clienţilor pentru aceste servicii și au dezvoltat departamente importante de litigii, cel al Filip având nu mai puțin de 14 specialiști.

În această cheie trebuie citită decizia Filip & Company de a-şi construi un centru de excelenţă în materie de dispute fiscale, proceduri administrative şi achiziţii publice.

„Avem o mare ocazie să ne ocupăm de acele cazuri care necesită nu doar o instrumentare „standard”, ci o abordare particulară, bazată pe cunoaşterea aprofundată care rezultă din experienţa multor speţe diverse şi a concentrării asupra modelelor de operare care previn şi reduc riscul fiscal. Cum avem din plin această experienţă, este momentul să ne poziţionăm ca atare”, declară Cristina Filip, managing partner Filip & Company.

Totodată, casa de avocatură se așteaptă în actualul climat economic la înteţirea cererilor de informaţii şi investigaţiilor fiscale şi la creşterea numărului de litigii şi executări fiscale în România.

George Trantea este membru al Baroului București din 2008 și al Baroului din Paris din 2013, fiind specializat în soluționarea litigiilor legate de dreptul fiscal și comercial internațional. Are o diplomă de master în drept internațional privat și drept comercial internațional la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne, iar experiența pe care a acumulat-o și în firmele de avocatură din Paris l-a ajutat să aibă o înțelegere europeană și comparativă a obiectivelor si intereselor clienților sai.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri