“Grupul tinta sunt managerii, antreprenorii si oamenii de afaceri de pana in 40 de ani. Desigur, daca vor si altii pot sa vina. Deja sunt patru persoane inscrise si trebuie sa fim un grup de zece”, a declarat Razvan Pascu, pentru Wall-Street.ro

Excursia va avec loc intre 18 august si 1 septembrie. Pe de alta parte, calatoria va costa in jur de 3000-3100 de euro, pretul incluzand biletul de avion (780 de euro), cazarea, masa, taxele de intrare in rezervatiile si parcurile nationale, transferurile si transportul in Tanzania, ghizi locali pe munte si la safari.

Nu sunt incluse in pret echipamentul, asigurarea, bacsisurile pentru ghizi si porteri.

Cei care sunt interesati trebuie sa plateasca un avans de 25 % in momentul inscrierii, diferenta pana la 50% din valoarea excursiei cu cel tarziu 60 de zile inainte de plecare, iar plata integrala cu cel tarziu 20 de zile inainte de data plecarii.

Citeste si:

Insa excursia nu este chiar pentru oricine, pentru ca, si daca ati avea banii necesari, cel mai important este sa puteti respira la o astfel de altitudine.

“Pentru a urca pe Kilimanjaro nu ai nevoie de cunostinte de alpinism pentru ca nu se face escalada, ci sunt poteci pana sus. Insa problema este intr-adevar altitudinea, pentru ca se urca pana aproape de 6000 de metri, unde aerul este de pana la trei ori mai lipsit de oxigen decat la nivelul marii. Aceasta va fi de fapt adevarata incercare. Incercare de care totusi 15.000 de oameni trec in fiecare an. Din Romania, cele mai bune exemple sunt Andreea Marin si Uca Marinescu, la varsta de 65 de ani, care au fost suficient de puternice si ambitioase pentru a ajunge pana in varf”, mai spune Pascu.

Citeste si: Cum sa faci mii de euro din calatorii si scris: Are 27 de ani si a vizitat 40 de tari