Ploaia dinaintea festivalului Summer Well 2012 si mai ales din dimineata zilei de duminica au facut ca pamantul sa se inunde, iar suprafata de sub scena sa devina nesigura. Unul dintre stalpii scenei s-a inclinat si montarea echipamentului pe scena festivalului ar fi devenit riscanta pentru public si pentru artisti.
Mai mult, in aceeasi dimineata, tot din cauza pamantului inundat, doi dintre copacii de langa peluza au cazut, ridicand o data in plus riscul prezentei publicului in zona din fata scenei. Desi a fost o decizie greu de luat, pentru siguranta publicului si a artistilor, reprezentantii formatiilor si organizatorii au decis sa anuleze concertele din cea de-a doua zi de festival.

Incepand de miercuri, 15 august 2012, ora 12:00, cei care doresc sa-si recupereze 50% din valoarea abonamentului, reprezentand contravaloarea celei de-a doua zile de festival, o vor putea face de la magazinele de unde au fost cumparate. Cei care si-au cumparat biletele online sunt rugati sa trimita un e-mail pe adresele contact@eventim.ro sau contact@easytickets.ro, in functie de reteaua din care au fost cumparate.

Valoarea jetoanelor cumparate la Summer Well in prima zi va putea fi recuperata in zilele de miercuri, joi si vineri (15, 16, 17 august) la sediul organizatorilor, la adresa Intrarea Roma nr. 7, Sector 1, 011772, Bucuresti, in intervalul orar 10:00 - 18:00. Preschimbarea jetoanelor se va putea face si prin intermediul postei – cei care aleg aceasta modalitate trebuie sa trimita un e-mail la adresa office@livada.ro cu numele expeditorului, numarul de jetoane si contul bancar in care doresc sa se faca transferul banilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri