“Marele eveniment al aparitiei noastre va fi in skate-park-ul din Herastrau, cu membrul Team Razor din Danemarca, pro-riderul Johan Grunwald (aflat in top 20 international la “datul pe trotineta” – n.r.), pe 8 septembrie. Atunci vom arata tuturor despre ce vorbim si ce pot trotinetele sa faca de fapt”, spune Nick Tache, country manager Razor.

Biciclop Romania va fi distribuitorul exclusiv in domeniul sportiv si al industriei de biciclete din tara.

“Cu ajutorul acestui parteneriat vrem sa intram pe piata adulta a sportului si a ‘bunurilor pe roti’. Impreuna cu Biciclop vrem sa ii facem pe oameni sa inteleaga faptul ca unele trotinete nu mai sunt jucarii, chiar daca pot fi inca folosite si asa”, continua Tache.

Citeste si:

Preturile de raft vor varia, in functie de modelele alese, intre 190 de lei si 800 de lei in timp ce modelele electrice vor depasi 1.000 de lei.

In Romania, in prezent, nu exista o “piata a trotinetelor”, fiind un segment incipient. Piata de biciclete in schimb este mult mai matura, fiind estimata de oficialii Biciclop la circa 30 mil. euro pe an, insa, subliniaza ei, cea mai mare parte a vanzarilor o reprezinta bicicletele “mass market”, de calitate slaba.

Consideri ca “va prinde” si in Romania moda trotinetelor? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.