Compania americana producatoare de trotinete pentru sporturi extreme Razor va intra in Romania prin compania locala Biciclop, estimand ca vor comercializa cel putin 1.000 de trotinete, trotinete profesioniste si RipStik-uri in tara, conform oficialilor companiilor, pentru wall-street.ro.
“Marele eveniment al aparitiei noastre va fi in skate-park-ul din Herastrau, cu membrul Team Razor din Danemarca, pro-riderul Johan Grunwald (aflat in top 20 international la “datul pe trotineta” – n.r.), pe 8 septembrie. Atunci vom arata tuturor despre ce vorbim si ce pot trotinetele sa faca de fapt”, spune Nick Tache, country manager Razor.

Biciclop Romania va fi distribuitorul exclusiv in domeniul sportiv si al industriei de biciclete din tara.

“Cu ajutorul acestui parteneriat vrem sa intram pe piata adulta a sportului si a ‘bunurilor pe roti’. Impreuna cu Biciclop vrem sa ii facem pe oameni sa inteleaga faptul ca unele trotinete nu mai sunt jucarii, chiar daca pot fi inca folosite si asa”, continua Tache.

Preturile de raft vor varia, in functie de modelele alese, intre 190 de lei si 800 de lei in timp ce modelele electrice vor depasi 1.000 de lei.

In Romania, in prezent, nu exista o “piata a trotinetelor”, fiind un segment incipient. Piata de biciclete in schimb este mult mai matura, fiind estimata de oficialii Biciclop la circa 30 mil. euro pe an, insa, subliniaza ei, cea mai mare parte a vanzarilor o reprezinta bicicletele “mass market”, de calitate slaba.

Consideri ca “va prinde” si in Romania moda trotinetelor? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.


Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri