De ce a renuntat unul dintre fratii lui Michael Jackson la numele de familie

Muzicianul american Jermaine Jackson, unul dintre fratii cantaretului Michael Jackson, si-a schimbat in mod oficial numele de familie, in Jacksun, informeaza contactmusic.com.

In noiembrie 2012, muzicianul in varsta de 58 de ani a depus documentele necesare prin care a solicitat permisiunea de a-si schimba in mod oficial numele de familie, prin modificarea ortografiei, din "Jackson" in "Jacksun", scrie Mediafax.

Jermaine Jackson, care are sapte copii, a depus o petitie la Curtea Superioara din Los Angeles si a spus ca doreste sa opereze aceasta modificare "din motive artistice".

Jermaine a lansat recent un album cu piese clasice de jazz, intitulat "I Wish You Love", si se afla in prezent intr-un turneu european - The Jackson's Unity Tour - alaturi de o parte din fratii lui, Jackie, Marlon si Tito.

Grupul interpreteaza multe dintre hiturile sale, precum "ABC", "I Want You Bacl" si "I'll Be There", in aceste concerte speciale, organizate in memoria fratelui mai mic al celor patru membri, Michael, decedat in 2009.

Jermaine Jackson interpreteaza si unele dintre piesele lui solo in cadrul acestui turneu.

Sursa foto: jermainejacksonentertainment.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri